Nieuwstraat 31
4441AH
OVEZANDE
tel. 0113-656421

DwO’15-Cadzand 3-1 (1-1). DwO’15 had meer de bal en kwam met een gelukje op voorsprong. Tarik Kadric werkte de bal namelijk achter zijn eigen doelman binnen. Cadzand deed niet onder voor de thuisploeg en had ook kansen om een doelpunt te maken. Vlak voor rust nam Daan Martle de bal op de pantoffel en via de buitenkant van zijn voet belandde het leer in de kruising. In een slordige tweede helft gaf Cadzand het zelf weg. Joep Kools hield een doelpoging met zijn hand tegen, hij kreeg rood en Kevin van Iersel benutte de toegekende strafschop. Niet veel later bezorgde Job Tramper DwO’15 de drie punten door voor 3-1 te zorgen.