DwO'2 verliest uit bij Fc Axel

13 oktober 2023 19:30

Na twee overwinningen op rij reisde de DwO formatie deze middag af naar zeeuws-vlaanderen om aan te treden tegen de mannen van Fc Axel.

De formatie uit Driewegen en Ovezande startte belabberd aan dit treffen. Dit resulteerde erin dat het na pakweg 10 minuten spelen al 2-0 achter stond, moet gezegd worden dat de thuisploeg effectief te keer ging aangezien het beide eerste mogelijkheden om wist te zetten in een doelpunt. De eerste 25 minuten had de gastheer dan ook duidelijk het betere van het spel. Toch wist DwO 20 minuten voor rust het heft in handen te nemen, en het was een voorzet/schot van Pieter van Sabben die prompt binnen zeilde (2-1)! Daarna nog twee goede kansen voor Martijn, echter voor rust viel de gelijkmaker niet meer te noteren. Ook de thuisploleg was nog dichtbij een derde treffer, maar gelukkig viel ook deze niet.
Na rust ging Dwo op jacht naar de gelijkmaker, echter de bal viel plots aan de andere zijde. Hierna ebde het geloof duidelijk zichtbaar weg bij de manschappen uit Driewgen/Ovezande.... Hierna viel ook de 4-1 nog en was de wedstrijd duidelijk gespeeld. Martijn wist in de slotfase te profiteren van een defensieve fout en zodoende werd het nog 2-4.

Een verdiende, maar onnodige nederlaag voor de zuid bevelandese manschappen... Eens kijken of we volgende week deze kater kunnen wegspoelen tegen de koploper Arendskerke.